PAŠTETA OD PILEĆE DŽIGERICE


200 g pileće džigerice (sveže)
3 čena belog luka
1 supena kašika senfa
1 supena kašika kečapa
malo ulja od pržene džigerice
po ukusu bibera i soli
po izboru podloga

Priprema: Džigerice pripremiti i propržiti; ostaviti da se dobro ohlade, pa ih sajedno sa očišćenim belim lukom samleti u blenderu. Dodati ulje u kom se pržila džigrica, senf, kečap, so i biber, pa sve dobro izmešati. Masu preručiti u  posudu i ohladiti u frižideru 12-24 časa. Mazati na podlogu po izboru. 


Nale

Biće mi drago ako u komentarima iznesete svoje utiske, kritike i predloge. Hvala vam. Tekstovi i fotografije sa bloga ne mogu se preuzimati bez dozvole autora.

2 коментара:

  1. Prijatno sam iznenadila sama sebe! Ukus je potpun doživljaj i nema veze sa kupovnim paštetama, naravno.

    ОдговориИзбриши