ĐUVEČ




Ova stranica privremeno je nedostupna zbog obnavljanja i dopunjavanja sadržaja.
Molimo vas navratite kasnije.


Nale

Biće mi drago ako u komentarima iznesete svoje utiske, kritike i predloge. Tekstovi i fotografije koji se nalaze na blogu ne mogu se preuzimati bez dozvole autora.

5 коментара:

  1. Rucak za 5+, ovo je uvek fino za papati..."nesto konkretno", sto bi rekao moj tata.;))) Odprilike i mi tako pravimo, jedino sto su krompirici iseckani na sitne kockice, pa mi je zanimljivo sto ih ovde vidim u nesto drugacijem izdanju...a odgore cesto stavimo pilece meso, koje se prethodno skuvalo u supici, pa kad se to sve fino zapece, milina jedna.)))
    p.s. eto, ogladnila sam vec od samog citanja...;)))

    ОдговориИзбриши
  2. Tvoj tata ima pravo! A, ja volim kada na red dođu i ona "obična" jela, koja svi pripremamo. Pa, eto vi seckate krompiriće na sitno a mi na krupno:) inače ukus se ne menja:))Ako, ručkaš - prijatno!

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo je sigurno jako dobro. Ova verzija s krumpirom mi je nova i sigurno ću baš ovako sljedeći put napravit.

    ОдговориИзбриши
  4. volim djuveč, a kako sam ga tek prije nekoliko godina sama otkrila (nisu ga radile ni moja mama ni baka) pokušavam se zasititi u njemu :D
    probala sam više verzija, pa i ovako slično, no probat ću ja i po ovom receptu

    ОдговориИзбриши
  5. Odlican !!ja ga najvise volim sa suvim mesom ili kao prilog uz przenu ribu,tada nema mesa u njemu!!!:))

    ОдговориИзбриши